Перфектната двойка

Подготовка за лятна сватба в луксозно имение на красив туристически остров. В деня на венчавката главната шаферка е намерена мъртва. Започва разследване, за да се установи дали смъртта е била насилствена, или става дума за инцидент. А потенциални желаещи загиналото момиче да не е сред живите не липсват.

Такава е основната интрига в перфектния плажен роман на Елин Хилдебранд „Перфектната двойка“. Междувременно става ясно, че красивата, скромна и русокоса булка крие съдбоносна за нея тайна, както впрочем и голяма част от останалите персонажи в романа.

Изглежда в основата на всички създали се проблеми с отделните герои стоят нередни любовни връзки. Отгоре на всичко мистерията около смъртта на шаферката се разнищва малко по малко на фона на романтични гледки, пълна с всякакви удобства просторна къща, вечери в елитни ресторанти или похапване на сочни сандвичи с домати на скътани от чужди погледи плажове с прохладна и примамлива вода.

Ето защо не е чудно, че криминалната история в „Перфектната двойка“ е с осезаем свеж ваканционен полъх и би била приятна компания за няколко плажни дни. При мен такива скоро не се очертават, но романът на Елин Хилдебранд бе някаква, поне временна, компенсация на това положение.

Харесай във Facebook

Може да харесате още...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *